Ny landbruksmegler i Trøndelag

Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling AS har etter sitt solide fotfeste i Østfold valgt å utvide sin landbruksmegler-virksomhet til Trøndelag.

 

Etableringen av egen avdeling i Trøndelag kommer som en naturlig utvikling av selskapet i en del av landet hvor landbruk er en av de største enkeltnæringer.

Vi ser at det er behov for flere aktører i dette markedet med riktig kompetanse og som vil bidra til sunn konkurranse og valgmuligheter for bønder som vurderer eller skal selge gården. Vårt kontor i Trøndelag vil betjene hele Midt-Norge, som også vil omfatte Helgeland.

 

Stor nytteverdi for bonden med landbruksmegler

Salg av landbrukseiendom er underlagt en rekke særregler mht. odel, konsesjon, jordvern og skatt for å nevne noen. Hvordan et salg legges opp er avgjørende for prisen på eiendommen. Vi ser at komplementær kompetanse med advokat og eiendomsmegler gir bonden stor nytteverdi.

Mange fornøyde og gode tilbakemeldinger fra bøndene i Østfold gjør at vi viderefører praksis med «Erfarne fagfolk – advokat og eiendomsmegler» til Trøndelag.

Eiendomsmegler Henrik Båfjord vil bistå den trønderske bonden med sin brede erfaring med alle typer eiendomssalg, noe han har drevet med siden 2001. Advokat Inger Johanne Dehli har hatt egen advokatpraksis siden 1993 med spesialkompetanse på bl.a. fast eiendom, kontraktsrett samt arv-, skifte- og familierett og vil bistå bøndene med landbruksjus.

God markedsføring og et godt salg vil være vårt hovedfokus, men det er også viktig for oss å sikre en trygg og skikkelig handel for alle parter gjennom å ha den meglerfaglige og juridiske kompetansen under samme tak.

 

FAKTA OM LANDBRUKSMEGLER TEGNEBY & GRØNNERØD

Selskapet, med hovedkontor i Sarpsborg, er stiftet av søsknene og eiendomsmeglerne Nils Henrik Tegneby og Hanne Marie Tegneby, samt advokat Pål Kolberg Grønnerød. Alle er født og oppvokst på gård og har genuin interesse for landbruk og land- brukseiendom.

landbruksmegler trøndelag tegneby og grønnerød landbruksmegling
Nysatsning i Midt-Norge: Advokat Inger Johanne Dehli og eiendomsmegler Henrik Båfjord.

Vurderer du å selge gården?

Snakk med oss i Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling først.

Klikk her for å komme i kontakt med oss