MENY LUKK

ANSATTE

Henrik Tegneby, Daglig leder / Eiendomsmegler

Henrik Tegneby

Daglig leder / Eiendomsmegler

+47 991 12 900 | henrik@landbruksmegling.no

Henrik Tegneby, f. 1980, er selskapets daglige leder. Han har befalsutdanning fra Kystartilleriet og utdanning som eiendomsmegler og siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Henrik har tidligere jobbet som eiendomsmegler i Oslo, Sarpsborg og Fredrikstad. I tillegg til salg av landbrukseiendommer har han også lang erfaring med salg av bolig, prosjekt og næring. Han er oppvokst på gården han og hans familie bor på i dag, hvor det har blitt drevet egg og kornproduksjon i flere generasjoner med en besetning på 10.000 høner og 250 dekar jord.

Pål Kolberg Grønnerød, Fagansvarlig/Advokat - Landbruksmegling

Pål Kolberg Grønnerød

Fagansvarlig / Advokat

+47 952 01 900pkg@landbruksmegling.no

Pål Kolberg Grønnerød, f. 1970, er utdannet økonom og jurist og har jobbet som advokat på Sellebakk i Fredrikstad siden 2002. Før dette var han ansatt i Nærings- og handelsdepartementet som rådgiver og senere som dommerfullmektig ved Fredrikstad tingrett. Grønnerød har som advokat landbruksjuss, overdragelse av gårdsbruk, tomtefeste og annen eiendomsjuss som sitt hovedvirke. Han driver fortsatt sin advokatpraksis i advokatfellesskapet Holm, Grønnerød & Brun parallelt med landbruksmegling og arbeid med kontrakter, odels- og konsesjonssaker for Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling AS. Han har selv vokst opp på gård med storfe-, gris- og kornproduksjon i Skjeberg.

Hanne Marie Tegneby, Agronom/Eiendomsmegler

Hanne Marie Tegneby

Agronom / Eiendomsmegler

+47 957 61 729hanne@landbruksmegling.no

Hanne Marie Tegneby født, 1970, er utdannet, agronom, eiendomsmegler og økonom. Hun har jobbet som eiendomsmegler fra studietiden 1994 frem til dags dato, og har bygd opp og drevet hhv. Eiendomsmegler 1 & Tegneby AS fra 2000 til 2010 og deretter DNB Eiendom Fredrikstad inntil dags dato.

Hanne brenner for hardt arbeid, et solid meglerhåndverk, hvor faglig dyktighet, kundeservice og best mulig pris for eiendommen er hovedfokus. EM1&Tegneby hadde bl.a. best kundetilfredshet og nøkkeltall av alle EM1 firmaene i landet i 2004. DNB eiendom i Fredrikstad har i perioden hun har ledet avdelingen vokst og utviklet den til å bli et av landets beste kontor. Avdelingen selger nå mer enn hver 3 bolig i kommunen i tillegg til store prosjekt- og tomteområder.

Hanne har fra 2012 jobbet for Sarpsborg og Fredrikstad tingrett som sakkyndig dommer. Hun har således god erfaring i tvistesaker som feil/mangler ved bolig, tomtefeste, husleieregulering, odel og ekspropriasjon.

Hanne er Henriks storesøster og de har vokst opp sammen på gård. Gårdsliv og landbruksdrift har dermed vært en naturlig del av oppveksten deres. Hanne har gjennom hele livet hatt stor interesse og omsorg for dyr. I tillegg til dyrene på gården fikk hun sin første spranghest da hun var 14 år gammel. I dag har hun dressurhesten Cim Sam sammen med datteren.

Bjørn Fosby

Eiendomsmegler MNEF

+47 916 51 922bjorn@landbruksmegling.no

Bjørn Fosby, f 1958 har utdannelse fra bankfaglig eksamen pluss flere studiekurs på bankakademiet bl.a kreditt og depot-jus. Utdannet eiendomsmegler fra BI. Han begynte sin arbeidskarriere i bank først i Oslo så i Sarpsborg. Han har jobbet som megler siden 1993, var først ansatt i det som nå er DnB i Fredrikstad. Jobbet så i Halden som daglig og faglig leder i Garanti eiendomsmegling, som senere ble Postbanken eiendomsmegling. Var en kort periode fagligleder hos Solveig Meum AS i Fredrikstad, før han var tilbake i DnB som faglig leder og var med på å starte opp eiendomsmeglerkontoret på Østsiden i Fredrikstad. I den siste tiden før han begynte hos Koppang Landbruksmegling, var han også dagligleder. Han har lang og bred erfaring innen alle typer for eiendomsmegling.