Hanne har forlatt DNB og blir daglig leder i ferskt meglerfirma

Foto: Elisabeth Skovly / sa.no

Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling ble etablert for bare ett år siden. Nå har Hanne Tegneby bestemt seg for å ta jobben som daglig leder i meglerfirmaet.

Fram til nå har Hannes bror, Nils Henrik Tegneby, fungert som leder for firmaet, som har kontor i St. Marie gate 71, i andre etasje over apoteket i Østre bydel.

Allerede på sensommeren i år fortalte Nils Henrik at firmaet gikk så bra at de planla å bemanne opp.

– Vi er glad for at vi gjorde denne satsingen. Å finne et godt produkt og få ting til å skje er viktig som selvstendig næringsdrivende. I tillegg til at man ikke kan være så redd for å mislykkes, sa Tegneby til. SA den gangen.

– Å starte for seg selv innebærer stor innsats. Det visste vi jo. Men det har så langt gitt resultater, Vi får stadige nye oppdrag, også utenfor Østfold, og gode tilbakemeldinger. Det er nok heller ingen ulempe at vi som jobber her har bakgrunn fra landbruket. Selv er jeg født og oppvokst på gård. Det gjør oss nok mer troverdige, mener Tegneby.

Lang erfaring i Sarpsborg og Fredrikstad

Hanne har siden 2010 vært daglig leder i DNB Eiendom i Fredrikstad.

Mange husker henne helt sikkert også som eiendomsmegler i Sarpsborg. I nærmere ti år drev hun Eiendomsmegler 1 her i byen, før hun altså returnerte til DNB, hvor hun også startet sin meglerkarriere.

– Da Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling ble startet opp, tok jeg permisjon ett år fra DnB, for å være med å bygge opp familiebedriften. Det ga mersmak. Derfor har jeg nå sagt opp for å bli daglig leder i virksomhet. Dermed kan også min bror konsentrere seg fullt og helt om salg av landbrukseiendommer, forteller Hanne.

Åpner avdeling i Trøndelag

Nå føler Hanne at tiden var inne for å bruke alt hun har lært og alle kunnskaper hun har tilegnet seg i store meglerselskap, for å bruke det i bedriften de selv eier.

– Dette føles helt riktig nå, men jeg trapper på ingen måte ned. Hardt arbeid må til også i en mindre bedrift, understreker Tegneby, som også røper at en ny avdeling skal etableres i Trøndelag.

– Vi starter opp kontor i Trondheim, som skal ha to ansatte, en advokat og en eiendomsmegler. I tillegg planlegger vi ytterligere to avdelinger, i Steinkjer og i Namsos. Landbruk er stort i Trøndelag, og dette er en riktig satsing, mener Tegneby.

Klikk her for å lese saken i sa.no

Denne saken ble skrevet av Stina Mikalsen i Sarpsborg Arbeiderblad 16. desember 2019.

Vurderer du å selge gården?

Snakk med oss i Tegneby & Grønnerød landbruksmegling først.

Klikk her for å komme i kontakt med oss