GÅRDSREGISTERET

REGISTRER DEG I VÅRT GÅRDSREGISTER

SÅ KONTAKTER VI DEG SÅ SNART DET DUKKER OPP EN GÅRD SOM KAN PASSE FOR DEG.

Er du på jakt etter et gårdsbruk i full produksjon, et småbruk eller kanskje en skogseiendom? Da kan det være klokt å registrere seg i vårt gårdsregister. Som mulig kjøper til en gård eller småbruk vil du få tilsendt en e-post eller sms hver gang vi får inn nye eiendommer for salg. Et gårdsregister er verdifullt i den forstand at du får tilgang til all nødvendig informasjon før visning. I tillegg kan du også motta nyhetsbrev med oppdatert informasjon om landbruket. Å registrere seg i gårdsregistret er helt gratis og uten forpliktelser. Da du har funnet drømmestedet melder du deg ut ved et enkelt tastetrykk.

Tegneby & Grønnerød har et stort gårdsregister bestående av mange potensielle kjøpere. Som selger vil du være sikret at alle interessenter får beskjed om at din eiendom er for salg, visningstidspunkt og kontaktinfo for øvrig informasjon.

Meld deg inn i gårdsregistret

* indicates required
Velg ønskede områder

For å kunne sende deg informasjon om våre eiendommer må du gi oss ditt samtykke:

Du kan når som helst velge å melde deg av våre nyhetsbrev. Dette gjøres ved å klikke på avmeldingslinken nederst i e-post du har mottatt. Eventuelt kan du kontakte oss på post@landbruksmegling.no.
Vi benytter Mailchimp som plattform for utsendelse av informasjon om nye eiendommer. Ved å trykke "Meld deg inn i gårdsregisteret" godtar du at dine opplysninger overføres til vår Mailchimpkonto. Les Mailchimp sin personvern policy her.