Tiltak og informasjon vedrørende koronaviruset

Kjære kunder,

vi i Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling er opptatt av å bidra i den nasjonale dugnaden for å hindre og begrense konsekvensene av korona-smitte.

Vi kjenner et stort ansvar for å ivareta våre kunder og følger rådene myndighetene gir.

Salget av landbrukseiendom og småbruk går som normalt med følgende nye rutiner og sikkerhetsregler for en tryggest mulig kjøp- og salgs prosess:

Før hvert kundemøte i Tegneby & Grønnerød Landbruksmegling vil du bli stilt følgende spørsmål:
Er du i risikogruppe for alvorlig forløp ved smitte av coronavirus? Er du i karantene, har vært usatt for smitte eller vært på reise utenfor Norden etter 27. februar 2020? Har du symptomer på smitte, eller føler deg syk?

Svaret må være nei på alle spørsmål før et møte kan gjennomføres. Hvis ja på et av spørsmålene vil dialog foregå via telefon, teams, e-post el. frem til risiko er avklart.

I alle møter løftes hånden til et hei og et smil uten å håndhilse. Det skal være god avstand mellom partene og i den grad det er mulig, unngå berøring av gjenstander. Hender skal vaskes ved ankomst og avreise. På visninger anbefales å bruke hansker.

Våre fellesvisninger erstattes med individuelle visninger. Alle interessenter må melde til megler i forkant av visning for tidspunkt på visningsdato.

Av hensyn til våre kunder og ansatte reduserer vi fysiske møter til et minimum, kontrakter vil signeres elektronisk, skannet eller via øvrige muligheter. Skjøte kan signeres av selger etter avtale med megler. Vi reduserer også bruk av fysiske produkter og anbefaler våre kunder å laste ned fullstendig salgsprospekt m.m. digitalt.

Vi gleder oss til denne krevende situasjonen er over, frem til det – ta vel vare på hverandre.

Link til uttalelse fra Eiendom Norge: Koronautbruddet og boligmarkedet

Vurderer du å selge gården?

Snakk med oss i Tegneby & Grønnerød landbruksmegling først.

Klikk her for å komme i kontakt med oss