MENY LUKK

KOMMER FOR SALG

Laugen Gård i Nærøysund kommune

Laugen Gård – Solrikt beliggende i typisk landbruksområde – Nedlagt melkeproduksjon – Melkekvote på ca. 272 tonn.

Adresse: Georg Sverdrups veg 12, Kolvereid
Tomteareal: 670900 m2

Stor skogeiendom en drøy time fra Oslo – kommer for salg i januar 2021.

Finsand gård i Ringerike kommune er en forholdsvis stor skogeiendom med sine 8262,1 dekar totalt. Av dette arealet utgjør produktiv skog 6853 dekar.

Verditakst: 30.000.000 kr
Adresse: Gamle Finnsandvei 43, 3525 Hallingby
Tomteareal: 8262100 m²

Meld deg inn i vårt gårdsregister

Er du på jakt etter et gårdsbruk i full produksjon, et småbruk eller kanskje en skogseiendom? Da kan det være klokt å registrere seg i vårt gårdsregister. Noen ønsker å selge eiendommen i det stille, uten å annonsere. Da er det viktig at vi vet hva du er på jakt etter slik at du får tilgang til også disse eiendommene. Som mulig kjøper til en gård eller småbruk vil du få tilsendt en e-post eller sms hver gang vi får inn nye eiendommer for salg. Spesielt interesserte blir ofte ringt, vi kjenner kundene våre og vet hva de vil ha.

Et gårdsregister er verdifullt i den forstand at du får tilgang til all nødvendig informasjon før visning. I tillegg kan du også motta nyhetsbrev med oppdatert informasjon om landbruket. Å registrere seg i gårdsregistret er helt gratis og uten forpliktelser. Da du har funnet drømmestedet melder du deg ut ved et enkelt tastetrykk.

Tegneby & Grønnerød har et stort gårdsregister bestående av mange potensielle kjøpere. Som selger er det en trygghet å vite at vi snur hver stein. Alle som har kontaktet oss, vært på våre visninger og er registrert i vårt store gårdsregister vil kontaktes og inviteres på visning når gården din er klar for salg.