MENY LUKK

SkikkeligLandbruksmegling_gratone

Vurderer du å selge gården din?

Snakk med oss først.

Vi skal være din foretrukne samarbeidspartner på salg og megling av landbrukseiendommer. Selskapet er opprettet av, og er et samarbeid mellom erfarne eiendomsmeglere, advokater og bønder.

I Tegneby & Grønnerød landbruksmegling har vi sterk tilknytning til landbruket ved at vi er født og oppvokst på gårder i full produksjon.

Det er vi stolte av.

 

Vi vet hva som skal til. Hardt og ærlig arbeid lagt ned på en gård gjennom generasjoner, sitter i ryggmargen.

Gjennom egne erfaringer har vi god kjennskap og innsikt i prosesser, muligheter og utfordringer rundt salg og overdragelse av familiegårder.

 

– Skikkelig landbruksmegling – 

 

Småbruk med egen strandlinje og fiskerettighet til Lågen

Prisantydning: 3 500 000 kr
Adresse: Numedalsvegen 1026, 3622 Svene

Liten husmannsplass ved Rønneld Gård

Prisantydning: 1 675 000 kr
Adresse: Rønneldveien 97, 1746 Skjeberg

Landbrukseiendom Gaulinveien 192, 1747 Skjeberg

Prisantydning: 9 900 000 kr
Adresse: Gaulinveien 192, 1747 Skjeberg

Gårdsregisteret

Er du på jakt etter et gårdsbruk i full produksjon, et småbruk eller kanskje en skogseiendom? Da kan det være klokt å registrere seg i vårt gårdsregister. Noen ønsker å selge eiendommen i det stille, uten å annonsere. Da er det viktig at vi vet hva du er på jakt etter slik at du får tilgang til også disse eiendommene. Som mulig kjøper til en gård eller småbruk vil du få tilsendt en e-post eller sms hver gang vi får inn nye eiendommer for salg. Spesielt interesserte blir ofte ringt, vi kjenner kundene våre og vet hva de vil ha.

Et gårdsregister er verdifullt i den forstand at du får tilgang til all nødvendig informasjon før visning. I tillegg kan du også motta nyhetsbrev med oppdatert informasjon om landbruket. Å registrere seg i gårdsregistret er helt gratis og uten forpliktelser. Da du har funnet drømmestedet melder du deg ut ved et enkelt tastetrykk.

Tegneby & Grønnerød har et stort gårdsregister bestående av mange potensielle kjøpere. Som selger er det verdifullt å vite at alle som har vært på våre visninger og kontaktet oss med ønske om en gård vil få beskjed om at gården din kommer for salg og invitert på visning.

Koronavirus og spredt bosetting

Vi har nå vært igjennom en drøy måned med dramatiske tiltak for å hindre smitte av dette farlige koronaviruset. Det er to ting som slår meg. Dyr og bosetting.

Småbruk solgt etter én visningsrunde

Eiendomsmegler Nils Henrik Tegneby hadde seks interessenter på visning søndag mellom 11 og 16. Mandag ettermiddag var småbruket solgt.

Et velholdt og sjarmerende småbruk i Evenrødveien med jaktrettigheter er lagt ut for salg

Fredag la eiendomsmegler Nils Henrik Tegneby ut et velholdt småbruk i Evenrødveien for salg på finn.no.

Send oss en henvendelse

Tilbakemeldinger

“Jeg vil herved takke for veldig profesjonelt arbeid vedr. kjøp av landbrukseiendom, Dyrødveien 31 og 33, Gressvik.

Vi er flink til å klage dersom vi ikke er fornøyde med alt mulig. I dette tilfellet ønsker jeg å bruke litt tid til å uttrykke min store nøye med alt rundt handelen. Det var meget profesjonelt hele veien.

Spesielt fornøyd er jeg med oppfølgingen og hjelpen etter at salget og kjøpet var signert!

Anbefaler dere på det sterkeste.”— Mvh. Sigmar Odin Jonsson

“Vi vil gjerne få takke for god og profesjonell oppfølging i alle faser vedrørende kjøp av Mollestad gård.

Da vi endelig fant denne eiendommen etter lang tid på leting, var vi mer enn klare. Ditt engasjement bidro til at hele kjøpsprosessen med søknader osv. gikk raskt og knirkefritt.

Vi kan trygt anbefale deg og din virksomhet.”— Beste hilsen fra
Rita og Christian Walter